Win je wijn!

Win elke maand 3 flessen wijn!

Win 3 flessen wijn uit het Land van Nectar!

Heb je genoten of ben je aan het genieten van je flesje wijn van het Land van Nectar? Smaakt dit naar meer? Plaats dan een foto of video op de Facebookpagina van het Land van Nectar met een fles die je bij ons hebt gekocht. Vermeld in ‘Zeg iets over de foto/video’ duidelijk de naam van de wijn én het Land van Nectar. Bijv. “Zonet een heerlijke Bourgogne Blanc gedronken uit het Land van Nectar!” Of, “Ik wil 3 flessen La Bettola Barbera d’Asti winnen van het Land van Nectar!” Of, “In het Land van Nectar groeien CuBiz en BizJoe aan de bomen.” Of … Een leuke en originele tekst is uiteraard een meerwaarde. De maker van de foto/video met de meeste likes op het einde van de maand november wint 3 flessen van deze wijn!

 

Hoe plaats je een foto of video op onze Facebookpagina?

Ga naar de Facebookpagina van het Land van Nectar. Links onder de omslagfoto, onder de button ‘Vind ik leuk’ en boven ‘Schrijf iets op deze pagina …’, staan de buttons: ‘Status’ en ‘Foto/video’. Klik eerst op ‘Foto/video’, klik daarna op de ‘+’ en zoek in je mappen op je computer naar de foto of video die je wil posten. Vermeld in ‘Zeg iets over de foto/video’ duidelijk de naam van de wijn en het Land van Nectar.

 

Enkele tips om meer likes te krijgen (niet verplicht)

Tip 1, like en deel de foto/video op je eigen tijdlijn.
Tip 2, zet zoveel mogelijk vrienden op de foto/video en tag je vrienden.
Tip 3, vraag je vrienden om je foto/video te liken en te delen.

 

WEDSTRIJDReglement

  1. Je moet ouder zijn dan 18 jaar en fan zijn van de Facebookpagina van Land van Nectar.
  2. Om deel te nemen, plaats je een foto of video op onze Facebookpagina waarop een fles te zien is die je hebt gekocht bij het Land van Nectar.
  3. In ‘Zeg iets over de foto/video’ moet je de naam van de wijn vermelden én het Land van Nectar.
  4. Wie op het einde van de maand de meeste likes heeft, wint 3 flessen van deze wijn. Als deze wijn niet meer in stock is, krijgt de winnaar een gelijkwaardige wijn. Bij een gelijk aantal stemmen wint de persoon die zijn foto of video het eerst heeft gepost.
  5. De eerste wedstrijd begint op 21 oktober en eindigt op 30 november 2016. De volgende wedstrijden beginnen steeds op de eerste en eindigen op de laatste dag van de maand, zolang dit staat aangekondigd op de website www.landvannectar.be.
  6. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina binnen 7 dagen na het einde van de maand. De winnaar moet zijn/haar prijs afhalen voor het begin van de volgende maand. De winnaar kan de wijnen afhalen op afspraak, tel. +32 494 63 23 62, Grootstraat 200, 3570 Alken.
  7. Land van Nectar heeft het recht om foto’s en video’s te verwijderen als wij van mening zijn dat de foto’s of video’s schadelijk kunnen zijn voor Land van Nectar.
  8. Land van Nectar heeft het recht om de gedeelde informatie zelf te gebruiken voor direct marketing doeleinden. Wij geven geen informatie door aan derden.
  9. De inhoud van de foto’s of video’s mogen niet in strijd zijn met de regels van Facebook. Facebook kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor deze wedstrijd, de geplaatste foto’s of video’s.