fbpx
  • Domeinbezoeken met degustatie

    Bezoek het Land van Nectar

    Met of zonder aangepaste hapjes

Bezoek onze wijndomeinen

Domeinbezoeken met degustatie voor groepen vanaf 8 personen (reserveer nu!)

Benieuwd naar onze domeinen en al het moois en lekkers dat onze streek te bieden heeft? Voor groepen vanaf 8 personen organiseren wij een bezoek aan 1 wijndomein (€15), 2 wijndomeinen (€30) of alle 3 onze wijndomeinen (€45). Per rondleiding betaalt u dus 15 euro, bij deze domeinbezoeken horen wel telkens (extra betalende) degustaties. Dat kan met of zonder aangepaste hapjes, eenvoudig of culinair. De corona-maatregelen moeten wel gegarandeerd kunnen worden. Op dit moment zijn domeinbezoeken niet mogelijk. Je kan wel al reserveren voor 2021.

Wie kiest voor 1 wijndomein, bezoekt de wijngaarden van Wijndomein Helshoven. Daarna proeven wij minstens 6 wijnen. Per groep van 8 personen kunnen wel (maximum) 2 personen kiezen voor de (BOB) formule met 3 wijnen. Zie onderstaand voor de degustatie-formules.

Wie kiest voor 2 wijndomeinen, bezoekt eerst de wijnmakerij óf de wijngaard van Wijndomein Sassenbroek, dit hangt af van de werkzaamheden van de wijnboer. Daarna bezoeken wij de wijngaard van Wijndomein Helshoven. Wij proeven in totaal minstens 9 wijnen. Per groep van 8 personen kunnen wel (maximum) 2 personen kiezen voor de (BOB) formule met 3 wijnen. Zie onderstaand voor de degustatie-formules.

Wie alleen Wijndomein Sassenbroek wil bezoeken, kan daarvoor terecht op www.wijndomeinsassenbroek.be.

Wie kiest voor 3 wijndomeinen, bezoekt eerst Wijndomein Sassenbroek, daarna Wijndomein Hoenshof en tenslotte Wijndomein Helshoven. Wij proeven in totaal minstens 9 wijnen. Per groep van 8 personen kunnen wel (maximum) 2 personen kiezen voor de (BOB) formule met 3 wijnen. Zie onderstaand voor de degustatie-formules.

Opgelet: wanneer de domeinbezoeken kunnen doorgaan hangt af van de werkzaamheden van de wijnboeren! 

Degustatie-formules: kies zelf hoeveel wijnen jullie willen proeven

Bij de domeinbezoeken hoort telkens een (extra) betalende degustatie. Binnen de aangegeven minima kan iedereen zelf kiezen hoeveel wijnen hij of zij wil proeven: 3 wijnen (€15) – 6 (€25) (1 uur) – 9 (€30) (2 uren) -12 (€40) -15 (€50) (3 uren) -18 (€60) ). In een gezelschap kunnen verschillende personen dus voor een verschillende formule kiezen. Let op: per gezelschap, kunnen maximum 2 personen voor de formule met 3 wijnen kiezen. Wie geen alcohol drinkt, telt uiteraard niet mee voor het aantal personen. Klik hier voor een voorbeeld-degustatie.

Per aankoopschijf van €100 euro wordt 10 euro in mindering gebracht voor het inschrijvingsgeld.

Aangepaste hapjes, eenvoudig of culinair op sterrenniveau

Per groep, niet individueel, kan je ook kiezen voor een formule met aangepaste hapjes. Dat kan met minimum 6 ambachtelijke Limburgse kazen en charcuterie van topkwaliteit (€2,5 per hapje). Mag het iets meer zijn? Onze topchef Kevin Bonanno van Le5ième, stelt een menu samen met minimum 6 aangepaste hapjes (van €4,5 tot €7,5 per hapje). Hij kan voor jullie ook een menu van minimum 4 gangen samenstellen (€10-€16 per gang per persoon). Alle hapjes zijn afgestemd op de wijnen zodat ze perfect bij de wijnen passen, niet andersom! Je mag je verwachten aan enkele zeer bijzondere combinaties wijn en gerecht. Ben je benieuwd naar onze menu’s? Klik hier voor een voorbeeldmenu. Benieuwd naar onze chef? Maak hier kennis met Kevin Bonanno.

Wij werken op maat, op tijd reserveren is aangewezen!

Wij werken zoveel als mogelijk op maat.

Aangezien dit veel voorbereiding vraagt, is op tijd reserveren aangewezen.

Laat ons via onderstaand document weten:

  • met hoeveel mensen jullie zijn
  • hoeveel wijndomeinen jullie willen bezoeken
  • wanneer jullie de wijndomeinen willen bezoeken
  • hoeveel wijnen jullie (elk) willen proeven
  • indien met hapjes, welke formule?

Wij bezorgen jullie zo snel mogelijk een offerte! De reservatie is finaal als wij de betaling ontvangen hebben. Als het bezoek niet kan doorgaan en je verwittigt ons meer dan een week op voorhand, dan storten wij het geld binnen de week terug. Dat geldt ook als de degustatie van onze kant niet kan doorgaan. Wie minder dan 7 dagen maar meer dan 3 dagen op voorhand annuleert, krijgt de helft van het bedrag teruggestort. Wie minder dan 3 dagen op voorhand annuleert, krijgt geen terugbetaling. Als de degustatie omwille van corona niet kan doorgaan, storten wij sowieso het geld volledig terug.

Send Message