fbpx
  • Degustaties thuis of op locatie

    Proef van het Land van Nectar

    Met of zonder aangepaste hapjes

Degustaties thuis of op locatie

Proefpakketten, met of zonder online ondersteuning

Je kan zelf een proefpakket samenstellen via onze webshop, of laten samenstellen door ons. De uitgebreide info-fiches kan je downloaden op de website, zodat je als volleerd sommelier de degustatie zelf kan organiseren. Je betaalt in dat geval enkel de wijn. Wie dat wil, kan ook online ondersteuning krijgen via Skype of Zoom voor €40 per uur.

Georganiseerde degustaties voor groepen vanaf 8 personen (reserveer nu!)

Voor groepen vanaf 8 personen organiseren wij ook zelf degustaties, bij jouw thuis, bij mij in Brussel of op Wijndomein Helshoven in Borgloon. Dat kan met of zonder aangepaste hapjes, eenvoudig of culinair. De corona-maatregelen moeten wel gegarandeerd kunnen worden. Op dit moment zijn degustaties niet mogelijk. Je kan wel al reserveren voor 2021.

Degustatie-formules: kies zelf hoeveel wijnen jullie willen proeven

Iedereen kan zelf kiezen hoeveel wijnen hij of zij wil proeven: 3 wijnen (€15) – 6 (€25) (1 uur) – 9 (€30) -12 (€40) (2 uren) -15 (€50) -18 (€60) ) (3 uren). In een gezelschap kunnen verschillende personen dus voor een verschillende formule kiezen. Let op: per gezelschap, kunnen maximum 2 personen voor de formule met 3 wijnen kiezen. Wie geen alcohol drinkt, telt uiteraard niet mee voor het aantal personen. Klik hier voor een voorbeeld-degustatie.

Per aankoopschijf van €100 euro wordt 10 euro in mindering gebracht voor het inschrijvingsgeld.

Aangepaste hapjes, eenvoudig of culinair op sterrenniveau

Per groep, niet individueel, kan je ook kiezen voor een formule met aangepaste hapjes. Dat kan met minimum 6 ambachtelijke Limburgse kazen en charcuterie van topkwaliteit (€2,5 per hapje). Mag het iets meer zijn? Onze topchef Kevin Bonanno van Le5ième, stelt een menu samen met minimum 6 aangepaste hapjes (van €4,5 tot €7,5 per hapje). Hij kan voor jullie ook een menu van minimum 4 gangen samenstellen (€10-€16 per gang per persoon). Alle hapjes zijn afgestemd op de wijnen zodat ze perfect bij de wijnen passen, niet andersom! Je mag je verwachten aan enkele zeer bijzondere combinaties wijn en gerecht. Ben je benieuwd naar onze menu’s? Klik hier voor een voorbeeldmenu. Benieuwd naar onze chef? Maak hier kennis met Kevin Bonanno.

Wij werken op maat, op tijd reserveren is aangewezen.

Wij werken zoveel als mogelijk op maat.

Aangezien dit veel voorbereiding vraagt, is op tijd reserveren aangewezen!

Laat ons via onderstaand document weten:

  • met hoeveel mensen jullie zijn
  • waar jullie de degustatie willen organiseren
  • wanneer jullie de degustatie willen organiseren
  • hoeveel wijnen jullie (elk) willen proeven
  • indien met hapjes, welke formule?

Wij bezorgen jullie zo snel mogelijk een offerte! De reservatie is finaal als wij de betaling ontvangen hebben. Als de degustatie niet kan doorgaan en je verwittigt ons meer dan een week op voorhand, dan storten wij het geld binnen de week terug. Wie minder dan 7 dagen maar meer dan 3 dagen op voorhand annuleert, krijgt de helft van het bedrag teruggestort. Wie minder dan 3 dagen op voorhand annuleert, krijgt geen terugbetaling. Als de degustatie omwille van corona niet kan doorgaan, storten wij sowieso het geld volledig terug.

Send Message